Pilgrimsvandring i sommer

Fra 19. juli til 20. august fra kl. 12.00-18-00 er det åpent hus og inviterer til kaffe og kake.
Kl. 18.00 er det kvelds bønn

De fleste nordmenn vil feriere i sitt nærmiljø i sommer. Vi tror og håper mange vil legge turen til Utstein, og vi skal ta godt imot alle sammen.

Vi har sommerverter på Pilegrimsgarden hele sommeren, fra 19. juli til 20. august. Fra kl. 12.00-18.00 har vi åpent hus og inviterer til kaffe og kake. Kl. 18.00 er det kveldsbønn i Stille rom.

Det vi fremfor alt ønsker å fortelle til deg er at vi i år skal ha Pilegrimsbønn / middagsbønn i Utstein kloster hver dag kl. 13.00. I samarbeid med Stavanger museum som driver klosteret, har vi blitt invitert til å bidra med en åndelig betjening av turister og pilegrimer. Det gleder oss veldig at en kommersiell aktør inviterer oss inn til et slikt samarbeid, og dette ser vi på både som unikt og historisk. I tillegg til en kort Pilegrimsbønn, har vi laget en bønnevandring, eller la oss kalle det en pilegrimsvandring, i kirkerommet. Alle gjester vil møte tre stasjoner med kort informasjon, en bønn og velsignelse. Stasjonene står fremme hele tiden slik at alle turister og gjester kan benytte seg av tilbudet når som helst på dagen.

Les mer HER