Nytt fra kirka, nyttårsbrev

Kjære alle sammen!

Godt nytt år!

I går låste vi oss ut av kirka for siste gang på mange måneder.  Det var en blandet følelse å gå fra rom til rom og se at alt var tomt. Men jeg gleder meg til vi i november skal tilbake til en nyoppusset og utvidet kirke!

Staben har flyttet inn på Buøy skole.  Det vil bli skiltet på ytterdør hvor dere finner oss.  Vi skal også legge ut bilder på nettside og facebook slik at det blir lettere å finne fram.  Men foreløpig treffer dere oss ikke der.  Vi er pålagt hjemmekontor i den utstrekning det er mulig, og er bare innom kontoret når det er påkrevet.  Vi kan fortsatt treffes på kontortelefonen som dere finner enten i menighetsblad eller på nettsiden.  Og vi vil gjerne ha kontakt!

De to neste søndagene blir det ikke anledning til å delta på gudstjenester fra Hundvåg kapell, men vi planlegger å streame disse.  Følg med på nettside og facebook for mer informasjon.  Hva som skjer når vi kommer til 24. januar er fortsatt usikkert.  Stavanger kommune innførte 30.12.20 nye restriksjoner som gjelder til 22. januar. Dersom de er gjeldene kan det kun være 20 deltakere på gudstjenesten.  Oppheves disse retningslinjene er det nye tallet for maks deltakere i kapellet satt til 45.  Det gjelder også for begravelser og vielser.

De aller fleste aktiviteter skulle startet opp i neste uke, nå er de utsatt, men det jobbes aktivt med å planlegge digitale løsninger for mange av aktivitetene og vi håper at smitten i distriktet vårt snart er på vei ned igjen slik at vi kan samle barn og unge til deres aktiviteter.

I vår, når coronaen rammet oss var det mange som sa at godt dette ikke var til jul for hvordan skulle det blitt!  Nå har vi feiret jul og nyttår og lever fortsatt med strenge restriksjoner for våre liv. Dette er krevende for de fleste av oss.  Derfor et det så viktig at vi bruker alle anledninger vi har til å bringe litt solskinn inn i hverandres liv.

Andre vers fra Svein Ellingsens julesalme «Vi ser deg Herre Jesus» har fulgt meg gjennom hele adventstiden og gjennom julen, det har jeg lyst til å dele med dere!

Vår byrde vil du bære

og ta var tyngste vakt.

Du skal beseire mørket

med kjærlighetens makt.

Vi åpner oss for Gledens ord!

Vi ser deg barn, og hører

Guds hjerteslag på jord.

Mvh Solveig Bryngelsson