Påmelding til konfirmasjon 2022 i Hundvåg kirke

Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror. Å være konfirmant i kirken er like mye for deg som tviler eller er nysgjerrig.

Hundvåg menighet er kjent for et godt konfirmantopplegg, vi har samlinger hver torsdag. Vi deltar på gudstjenester, har aktivitetsgrupper og reiser på weekend! Konfirmantåret starter i august/september og varer til konfirmasjonsgudstjenestene som blir avholdt første og andre helgen i mai.

Alle døpte født i 2007 som bor på Hundvåg får invitasjon i posten fra oss. Den kan også se invitasjonen her: Konfirmantinvitasjon 2022

Du trenger ikke å være døpt for å følge konfirmasjonsopplegget. Du kan følge konfirmantopplegget og bestemme deg i løpet av året om du vil døpes og konfirmeres. Dette året er en unik mulighet til å lære mer om hva den kristne tro innebærer!

Konfirmasjonsgudstjenester:

Lørdag 30. april, Søndag 1. mai, Lørdag 7. mai 2022 i Hundvåg kirke.

Merk: Endringer pågrunn av covid-19 situasjonen kan komme.

Kateket
Asle Valvik