8. klasse: Kickoff

Hva vil det si å være konfirmant? Hvorfor er det så kjekt å være konfirmant i kirka? Hva skjer i konfirmantopplegget? Hvem er lederne, og er de greie?

Tiden er inne for å tenke på om du vil konfirmeres i kirka neste vår.
For at du skal få svar på dine spørsmål om konfirmasjon, og for at du skal få bli kjent med oss i kirka, inviterer vi alle 8. klassinger til KICKOFF.

I år blir Kick-off fredag 16. april kl. 19.00. Med dagens regler vil dette arrangementet ikke kunne gjennomføres fysisk, men bli et digitalt tilbud med informasjon om konfirmantopplegget, der det vil være mulighet for å stille oss spørsmål om det en lurer på. Blir det endringer i smittevernregler, slik at vi kan gjennomføre samlingen fysisk vil dere få beskjed om det.

Påmelding til Kickoff i skjemaet her: Påmelding Kickoff

KICKOFF er en morsom, lærerik, sosial, smakfull samling for alle neste års konfirmanter. Det blir god mat, gøy underholdning, informasjon om konfirmantopplegget og film.

Kateket
Asle Valvik