Hold deg oppdatert !

Hold deg oppdatert med kalenderen på nettsidene våre, for hva som skjer og avlyste arrangement.

På grunn av de nye retningslinjene for smittevern vil det være endringer i programmet fremover. Alle gudstjenester blir fremover i Hundvåg kapell, og det vil bli begrenset med antall deltakere. Følg med her på nettsiden og på kalenderen vår for oppdatert informasjon om våre aktiviteter.

Fra 4.januar 2021 er kirken stengt, men vi har flyttet kontoret på Buøy skole i 2.etg. frem til kirken er ferdig rehabilitert i november 2021. Men etter de nye nasjonale reglene fra 5.januar kommer vi til å ha hjemmekontor inntil videre.

Vi må sammen ta del i dugnaden og håper at vi snart kan åpne opp igjen!

Ta kontakt med en av oss i staben om det er noe vi kan hjelpe deg med. Se under kontakt for å finne oss .