0: Babysang

Vi har oppstart av babysangkurs i kirka 3 ganger i året.

Neste babysangkurs starter opp torsdag 16.01.2020. Påmeldingen til dette kan dere gjøre i skjemaet her.

I vinter settes det opp tre grupper:
Kl. 10.00: 2-5 mnd
Kl. 11.00: 6-12 mnd
Kl. 12.00: 6-12 mnd

Babysang er en del av menighetens trosopplæring. Vi tar en egenandel på 100,- Alle gruppene har en sangstund på ca 40 min. Lunsj er tilgjengelig mellom kl. 10.30 og 12.30, så det betyr at det for noen blir lunsj før sangstunden og for noen etter sangstunden.
For noen er kanskje babysang velkjent, for andre et nytt begrep. På babysang hos oss bruker vi både kjente og nye sanger, rytmer, regler og visuelle uttrykk for å stimulere til musikkglede og utvikling hos barnet. Gjennom sangen styrkes forholdet mellom foreldre og barn, barnet får muligheten til å oppdage melodier og rytmer og utviklet sansene.
Noen synes nok at det er uvant å være med å synge, og det er helt greit. Vi har ikke noe krav om at alle må synge når de er med på babysangkurs, men vi ønsker å oppfordre deg til å synge for barnet ditt fordi barnet liker å høre din stemme og synes det er fint å høre på!

Trosopplærer
Janne Kristine Haukelid Berge