0: Babysang

Neste babysangkurs starter torsdag 1. september.

Det er satt opp grupper kl 10.00, 11.15 og 12.30. Samlingene vil tilpasses alderen på de som melder seg på. Vi samles hver torsdag i 6 uker. Etter sangstunden spiser vi lunsj sammen.
Egenandel for hele kurset: 100,-

Påmelding gjøres ved å fylle ut skjemaet her: Påmelding babysang

Babysang er en del av menighetens trosopplæring. Vi starter med en sangstund som varer ca 40 min og så spiser vi lunsj sammen etterpå.
For noen er kanskje babysang velkjent, for andre et nytt begrep. På babysang hos oss bruker vi både kjente og nye sanger, rytmer, regler og visuelle uttrykk for å stimulere til musikkglede og utvikling hos barnet. Gjennom sangen styrkes forholdet mellom foreldre og barn, barnet får muligheten til å oppdage melodier og rytmer og utviklet sansene.
Noen synes nok at det er uvant å være med å synge, og det er helt greit. Vi har ikke noe krav om at alle må synge når de er med på babysangkurs, men vi ønsker å oppfordre deg til å synge for barnet ditt fordi barnet liker å høre din stemme og synes det er fint å høre på!

Informasjonsmedarbeider
Camilla Froli Rødne