0: Babysang

Vi har oppstart av babysangkurs i kirka 3 ganger i året.
På grunn av smittevernstiltak med 1-metersregel er det plass til færre i hver gruppe enn vi pleier. Det vil derfor bli satt opp oppstart flere ganger høsten 2020 for å få plass til flest mulig. Så lenge 1-metersregelen gjelder vil det heller ikke bli servert lunsj, men vi tar med oss egen matpakke. Egenandelen droppes også da.
Hver gruppe har plass til 10 stk.

Siden gruppene starter opp på ulike tidspunkt vil ikke gruppene være inndelt etter alder på barna. Se datoer for oppstart under. Påmelding er nødvendig!
Meld dere på i skjemaet her. (Grupper som ikke vises i skjemaet er fulle)

Gruppe 1: Torsdager kl. 11.00. Oppstart 20. august.
20. august
27. august

Gruppe 2: Mandager kl. 11.00. Oppstart 14. september.

Gruppe 3: Torsdager kl. 11.00. Oppstart 15. oktober.
5. november
12. november
19. november

Babysang er en del av menighetens trosopplæring. Vi starter med en sangstund som varer ca 40 min og så spiser vi lunsj sammen etterpå.
For noen er kanskje babysang velkjent, for andre et nytt begrep. På babysang hos oss bruker vi både kjente og nye sanger, rytmer, regler og visuelle uttrykk for å stimulere til musikkglede og utvikling hos barnet. Gjennom sangen styrkes forholdet mellom foreldre og barn, barnet får muligheten til å oppdage melodier og rytmer og utviklet sansene.
Noen synes nok at det er uvant å være med å synge, og det er helt greit. Vi har ikke noe krav om at alle må synge når de er med på babysangkurs, men vi ønsker å oppfordre deg til å synge for barnet ditt fordi barnet liker å høre din stemme og synes det er fint å høre på!

Trosopplærer
Janne Kristine Haukelid Berge