0: Babysang

I 2021 er kirka stengt på grunn av rehabilitering, og babysanggruppene våre vil være i kjelleren på bydelshuset.

Høsten 2021 vil hver babysanggruppe ha 6 torsdagssamlinger. Oppstart for babysanggrupper:
26. august, kl. 10.00 og 12.00
21. oktober

Påmelding til babysang med oppstart 26. august gjøres i skjemaet her: Påmelding babysang

Det er plass til 10 stk på hver gruppe og det er satt opp to grupper med hvert sitt tidspunkt. Gruppene blir ikke delt inn etter alder, men opplegget vil tilpasses alderen på barna som er meldt på.
På grunn av smittevernstiltak er det ikke alt vi kan vite hvordan blir fra høsten. Det er ikke sikkert vi får servert mat helt med det første, men det ønsker vi å få til etterhvert. Frem til da kan dere gjerne ta med dere matpakke.

Egenandelen for babysang er satt til 100,- for 6 samlinger. I periodene vi ikke får servere mat betaler dere ingen egenandel.

Babysang er en del av menighetens trosopplæring. Vi starter med en sangstund som varer ca 40 min og så spiser vi lunsj sammen etterpå.
For noen er kanskje babysang velkjent, for andre et nytt begrep. På babysang hos oss bruker vi både kjente og nye sanger, rytmer, regler og visuelle uttrykk for å stimulere til musikkglede og utvikling hos barnet. Gjennom sangen styrkes forholdet mellom foreldre og barn, barnet får muligheten til å oppdage melodier og rytmer og utviklet sansene.
Noen synes nok at det er uvant å være med å synge, og det er helt greit. Vi har ikke noe krav om at alle må synge når de er med på babysangkurs, men vi ønsker å oppfordre deg til å synge for barnet ditt fordi barnet liker å høre din stemme og synes det er fint å høre på!

Trosopplærer
Janne Kristine Haukelid Berge