Påmelding til konfirmasjon 2021 i Hundvåg

Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror. Å være konfirmant i kirken er like mye for deg som tviler eller er nysgjerrig.

Hundvåg menighet er kjent for et godt konfirmantopplegg, vi har samlinger hver torsdag. Vi deltar på gudstjenester, har aktivitetsgrupper og reiser på weekend! Konfirmantåret starter i august/september og varer til konfirmasjonsgudstjenestene som blir avholdt første og andre helgen i mai.

Alle døpte og barn av døpte som bor på Hundvåg får invitasjon i posten fra oss. Den kan også leses her.

Du trenger ikke å være døpt for å følge konfirmasjonsopplegget. Du kan være med på vanlig vis og bestemme deg i løpet av året om du vil døpes og konfirmeres. Dette året er en unik mulighet til å lære mer om hva den kristne tro innebærer!

Viktige datoer

Konfirmasjonsgudstjenester: Lørdag 1. mai, søndag 2. mai og lørdag 8. mai 2021 i Hetland kirke.
Alle får informasjon om hvilken dag og tidspunkt før oppstart i september.

Konfirmantundervisningen foregår som vanlig på Hundvåg.
Mer informasjon om sted og aktiviteter kommer.

Kateket
Asle Valvik